Premi Ondas a la trajectòria musical per a Camilo Sesto

L’alcoià Camilo Sesto suma un nou reconeixement a títol pòstum. Es tracta del Premi Ondas nacional de música a la trajectòria. Els guardons han sigut fallats hui aquest dimecres en l’Estudi Toresky de Ràdio Barcelona Cadena SER.

Amb una trajectòria de 66 edicions celebrades anualment des de la seua fundació en 1954, els Premis Ondas, organitzats per Pressa a través de Ràdio Barcelona Cadena SER, mantenen l’objectiu de reconéixer i impulsar les produccions radiofòniques, musicals i televisives que, tant a nivell nacional com internacional i en tots els seus gèneres i formats, aporten elements innovadors i milloren l’experiència de l’audiència. Enguany s’han rebut més de 450 candidatures procedents de 25 països de tot el món.

Ràdio Alcoi ha donat a conéixer que el seu director Juan Jorda, acompanyat per l’alcalde de la ciutat, Toni Francés, rebran el premi Ondas per a Camilo Sesto en la gala que se celebrarà el 14 de novembre en el Palau del Liceu a Barcelona.

RODA DE PREMSA SOBRE EL TESTAMENT

En un altre ordre de coses, l’Ajuntament ha anunciat que l’alcalde de la ciutat compareixerà demà davant els mitjans de comunicació per a realitzar una sèrie de declaracions sobre el testament de Camilo Sesto. Cal recordar que d’una banda, el Consistori alcoià treballa per a crear un museu dedicat al cèlebre intèrpret a Alcoi, on s’exposaria al visitant el seu llegat musical, premis i objectes personals que serien cedits per a tal fi.

D’altra banda, dijous que ve 24 d’octubre està convocat un acte d’homenatge en el saló de Plens municipal de cara a donar l’últim adéu a l’alcoià, mort el passat 8 de setembre. La capella ardent amb les cendres del cantant estaran exposades a l’Ajuntament d’11 a 20 hores.

Advertisements

Send this to a friend