La Font Roja organitza aquest dissabte una activitat sobre els ocells migratoris

El Parc Natural del Carrascal de la Font Roja ha organitzat per a la setmana que ve l’activitat ‘Ocells que vénen del Nord, ocells que vénen del Sud’.

A pesar que la iniciativa és gratuïta és necessari reservar perquè les places són limitades, per a això cal telefonar al 965337620 o a través del correu electrònic parc_fontroja@gva.es.

L’activitat del pròxim dissabte consistirà en una sessió d’anellament científic i reconeixement dels principals ocells forestals del Parc Natural.

A més, amb ella se celebra també el Dia Mundial dels Ocells Migratoris, i es durà a terme una reflexió sobre l’ús de plàstics, i com aquest afecta a la contaminació del medi natural i a la vida dels ocells.

L’activitat començarà a les 9 hores i el lloc de trobada és el Centre de Visitants, al costat de la Font Roja. Es recomana portar roba i calçat adequats al camp, esmorzar i càmera de fotos.

Foto: La Font Roja és un dels parcs naturals que més espècies d’ocells alberga | Facebook GVA Parc Natural Carrascal de la Font Roja

Send this to a friend