El PP demana activar el projecte per a millorar la via verda Alcoi-Gandia

El Partit Popular (PP) d’Alcoi ha mostrat la seua preocupació pel projecte de via verda Alcoi-Gandia ja que consideren que està paralitzat.

“Malgrat els continus anuncis per part del Govern d’Alcoi i de la Generalitat” la iniciativa ni tan sols disposa d’un projecte, segons explica el portaveu dels populars, Quique Ruiz, qui assegura que “portem escoltant promeses que mai es compleixen” i considera que “el retard demostra que el projecte no figura entre les prioritats del govern valencià”.

L’edil del PP considera que “necessitem un alcalde capaç d’exigir a la Generalitat que aborde de manera seriosa aquest projecte” degut a la rellevància d’aquesta iniciativa “que és una aspiració històrica perquè contribueix a vertebrar la Comunitat Valenciana, a millorar l’entorn i a generar un revulsiu econòmic”.

Ruiz afirma que “de moment només ha complit la Diputació d’Alacant” de les entitats implicades, que són la Generalitat i també la Diputació de València, “invertint en la nova passarel·la entre Alcoi i Cocentaina”.

Foto: La millora inclou posar a nivell el paviment de ciment i el camí de terra | Arxiu

Advertisements

Send this to a friend