La UA porta un cicle sobre la ‘Història del poder municipal’

El Centre Cultural Mario Silvestre va inaugurar la primera conferència dijous passat sobre el cicle ‘Història del poder municipal a la ciutat d’Alcoi’ organitzada pel Campus d’Alcoi Universitat d’Alacant. L’objectiu d’aquesta exposició que porta per nom ’40 Anys dels Eleccions Municipals’, és donar a conéixer el recorregut des dels primers ajuntaments democràtics.

La següent conferència va tindre lloc ahir tard a les 19’30 hores, per Josep Lluís Santonja, en la qual es va parlar sobre el govern municipal des de l’època foral fins a la implantació del sistema borbònic. Rafael Hernández, doctor en història, parlarà sobre el poder municipal d’Alcoi, de la Constitució de Cadis fins a la Guerra Civil, dijous que ve 17 d’octubre.

El poder franquista i la transició democràtica serà el tema de l’última conferència el dimarts 22, impartida per Pedro Juan Parra, doctor en història. Totes es realitzaran en el Centre Cultural Mario Silvestre, dimarts i dijous a les 19’30h. En aquesta proposta col·laboren el Centre Alcoià d’Estudis Històrics i Arqueològics, l’Ajuntament d’Alcoi i la Fundació Mútua Llevant.

Foto: Inauguració de l’exposició ‘40 Anys dels Eleccions Municipals’

Send this to a friend