Més de 500 persones van amb la Verge dels Lliris a Cocentaina

La Verge dels Lliris va visitar a la Mare de Déu del Miracle de Cocentaina dissabte passat 12 d’octubre en el marc de la peregrinació que va organitzar la ciutat del Serpis per a acudir a la Vila Comtal en ocasió del V Centenari del miracle de la Mareta. La marxa va partir a les huit del matí des de la parròquia de San Mauro i San Francisco d’Alcoi, després del rés de laudes, i va seguir per diversos punts de la capital de l’Alcoià fins al terme municipal de Cocentaina.

Els caminants van travessar la recentment estrenada passarel·la que connecta la Via Verda contestana amb el Polígon de la Lleona i van fer parada en el Convent dels Pares Franciscans per a esmorzar en la placita d’aquest recinte.

A continuació, es va efectuar el trasllat de la patrona alcoiana pel Passeig del Comtat fins al Monestir de les Clarisses i allí la imatge pelegrina de la Verge dels Lliris va ser depositada en l’altar, al costat de la Mare de Déu del Miracle, per a presidir una multitudinària missa del pelegrí que va ser seguida per gran quantitat de devots de totes dues localitats.

Més de 500 persones es van sumar a aquesta activitat que va germanar a Alcoi i Cocentaina per mitjà de la devoció per la Mare de Déu del Miracle i que va finalitzar amb un menjar en el Centre Social Real Blanc.

SETMANA D’EXALTACIÓ EN HONOR A la MARE DE DÉU
Recordar que aquesta setmana se celebra el particular Mig Any de les festes patronals de la Mare de Déu del Miracle i entre els actes figuren la presentació d’un llibre sobre els Corella prevista per a aquesta vesprada, a les 20h, a la Sala Daurada del Palau Comtal. Demà dimecres 16, a les huit de la vesprada hi haurà un Vigília d’Oració en el Monestir de les Clarisses i el dijous, a la mateixa hora, es triarà a les persones que exerciran els papers de Comtes, Mossén i Suplicant en les Festes Patronals del 2020 al mateix temps que es llegiran les poesies guanyadores en el Concurs Escolar de Redacció i s’inaugurarà una exposició sobre els dibuixos premiats en el Concurs de Pintura Infantil.

Finalment, el divendres abans dels actes del cap de setmana, hi haurà una eucaristia a les 20h a l’església de la Mare de Déu per a retre homenatge als matrimonis que compleixen 19 anys de casats.

Foto: Veïns d’Alcoi i Cocentaina van acompanyar a la Verge dels Lliris.

Send this to a friend