Donen inici les obres dels polígons industrials d’Ibi

L’Ajuntament d’Ibi inicia hui dilluns les obres en els Polígons Industrials d’Ibi per valor de més d’un milió i mig d’euros. El consistori va sol·licitar a l’inici de l’any una sèrie d’ajudes a l’IVACE per un valor d’1.558.152,34 euros, dels quals Conselleria ha estimat subvencionar el 60%, 934.891,404 euros. El restant 40% del cost total, 623.260,94 euros serà sufragat per l’Ajuntament. Aquestes tindran un termini d’execució de dos mesos.

Segons destaquen des del consistori aquest projecte, “que vol augmentar la competitivitat de la indústria iberuda, manté així el seu paper impulsor de creixement sostenible i de l’ocupació a la comarca i a la Comunitat Valenciana”. El consistori, a través d’un grup de treball format per les àrees d’urbanisme i indústria de l’Ajuntament, al costat de IBIAE- Associació Empresaris d’Ibi, ha treballat en l’elaboració d’un catàleg de necessitats industrials plasmades en aquests 9 projectes. L’alcalde d’Ibi, Rafael Serralta, destaca que “a l’hora de sol·licitar la subvenció, s’ha tingut en compte que poguera cobrir la totalitat dels polígons d’Ibi, per la qual cosa el milió i mig d’euros estarà destinat al fet que tots puguen continuar millorant. Ibi s’ha portat pràcticament el 50% de les ajudes de la Generalitat destinades a la comarca en matèria de polígons. Estem contents amb el treball realitzat ja que, a més, s’ha treballat de la mà amb els empresaris, a través de la seua associació, per a cobrir de manera precisa totes les necessitats que s’han anat detectant”.

Santi Cózar, tinent d’alcalde de Territori de l’Ajuntament d’Ibi, declarava que “el futur d’un poble es basa en el treball i perquè puga desenvolupar-se òptimament ha d’haver-hi una riquesa de teixit industrial. Continuarem estant atents a noves línies d’ajuda perquè aquest treball de millora no cessament”.

Foto: Polígon industrial d’Ibi | Arxiu

Send this to a friend