S’inicien tres nous tallers per a millorar la vida dels majors a Alcoi

L’Ajuntament d’Alcoi i l’Obra Social de la Caixa han posat en marxa tres nous tallers amb l’objectiu de millorar la vida dels majors. L’enfocament de cadascun d’ells és diferent i per a poder participar és necessari inscriure’s prèviament.

Del 14 al 16 de desembre, l’aula de la Creu Roja, al carrer Roís de Corella (Zona Nord) albergarà un d’ells, de 17’30 a 19’30 hores, i en ell es treballaran temàtiques sobre el desenvolupament personal, el foment de la cura d’un mateix i els altres, les relacions interpersonals així com l’acostament a la soledat com un element d’autoconeixement.

Els altres dos tallers els albergaran la Residència i Centre de Dia Emilio Sala i reben el nom de ‘Activa’t. L’important no són els anys sinó el que fas amb ells’ del 14 d’octubre a l’11 de novembre, els dilluns de 16’15 a 17’45 hores.

I d’altra banda, ‘Despertar són un somriure. Des que dorm bé em sent millor’, que tindrà lloc del 16 d’aquest mes al 6 de novembre, de 16’15 a 17’45 hores. Els interessats a apuntar-se a qualsevol dels tres tallers han de trucar al telèfon 600943091 i preguntar per Eva.

Foto: Activitats de ball en el Centre de majors La Plaça | Arxiu

Advertisements

Send this to a friend