Alcoi participa en un Congrés sobre comunicació científica a Burgos

La Universitat de Burgos ha albergat aquesta setmana el Congrés de Comunicació Social de la Ciència en el qual Alcoi ha estat present a través del seu alcalde, Toni Francés, qui a més de representar a la ciutat, era el representant de la Xarxa Inmpulso, ja que el consistori alcoià és membre del Consell Rector d’aquesta xarxa.

L’objectiu de l’esdeveniment en el qual ha participat la ciutat és el de promoure l’acostament de totes aquelles persones que treballen per la divulgació del coneixement, innovant tant en els formats, com en els canals o els propis missatges.

El primer edil d’Alcoi va participar en una taula redona sobre la institucionalització de la comunicació científica, en la qual es va tractar sobre la cabuda necessària d’aquesta comunicació en institucions, museus, centres d’investigació, o fins i tot, en els propis ajuntaments.

Francés va assegurar durant la seua intervenció que actualment el coneixement està a l’abast de tots i que més aviat la pregunta resideix en si s’està aconseguint motivar a les noves generacions, ensenyant i mostrant la ciència de manera que a ells els resulte atractiva. A més, l’alcalde va posar els exemples de ‘Ciència en Acció’ o la ‘Setmana de la Ciència’ del Campus d’Alcoi de la UPV com dos exemples d’esdeveniments importants relacionats amb el món científic.

Foto: Toni Francés durant la seua participació en el Congrés.

Advertisements

Send this to a friend