Deu projectes opten a guanyar la quarta edició d’Activa Àgora

La quarta edició del programa Activa Àgora ja s’ha posat en marxa i ho ha fet amb la selecció de 10 projectes dels 17 que han sigut candidats d’aquesta iniciativa de l’Ajuntament d’Alcoi en la qual col·laboren FEDAC i el CEEI.

Els seleccionats disposen de l’espai Àgora Coworking per a fer ús d’ell durant el temps que dure el programa. En aquest mateix temps utilitzaran una sèrie d’eines com CANVAS, Diagnòstic de sector, DAFO, Mapa d’empatia i els Cinc perquès per a formar-se i emprendre el seu model empresarial. A més, realitzaran tallers formatius, tutories grupals, tutories individuals i una activitat final de presentació de projectes i networking.

Dels 10 projectes eixirà un guanyador que se sumarà a ‘La xica de les plantes, ‘Fustea’ i ‘MudaKids’, guanyadors de les tres edicions anteriors. El vencedor serà determinat per un tribunal. La majoria dels projectes d’aquesta quarta edició pertanyen a Alcoi, però també hi ha uns altres que han sigut seleccionats de Muro, Cocentaina i Ibi.

Quant als sectors als quals pertanyen aquests projectes són disseny de producte, e-commerce, elaboració de cervesa artesanal, organització d’esdeveniments i projectes o fabricació de productes biodegradables.

El regidor d’Empresa, Alberto Belda, detalla que “les tres edicions ja realitzades d’Activa Àgora demostren la consolidació d’aquest programa, que amb l’ajuda del CEEI, i ara, amb FEDAC, ens permet seleccionar diferents projectes de negoci”.

Foto: Representants de les entitats que participen en Activa Àgora.

Advertisements

Send this to a friend