El Juvenil B del Alcoyano gana al Benetúser i segueix a l’aguait del lideratge

El Juvenil B va tornar a sumar una nova victòria, la cinquena en sis jornades, que li permet mantindre la imbatibilitat i seguir a l’aguait del lideratge, que manté un intractable Alzira B que ha guanyat les seues sis trobades. Va derrotar per 2-0 al Benetúser amb dos gols en la segona part. Els blanc-i-blaus es van mostrar clarament superiors als valencians i de nou van aconseguir deixar la seua porteria a zero, sent només dos els gols que s’emporten encaixats en sis partits.

No sols mostren la seua solidesa en defensa, en atac ja porta dotze gols anotats. Pese al domini, no va ser un partit senzill per al Alcoyano. Va faltar major efectivitat per a no haver de patir fins a l’últim quart d’hora. Va ser Aitor Coronado l’encarregat de desfer la igualada inicial en el minut 78. Va caldre esperar fins al minut 90 per a resoldre aquest xoc. Va marcar Saúl Silva que va entrar en la segona meitat. Amb aquesta victòria, els blanc-i-blaus segueixen a dalt en una categoria complicada en la qual la majoria de rivals superen en edat i experiència.

EL ALEVÍN B SEGUEIX LÍDER
El Alevín B, per part seua, va patir al final per a derrotar 2-3 al Canals Promeses B. Els blanc-i-blaus han guanyat els seus dos partits i comparteixen lideratge amb Albaidense B, CFC Ciutat Alcoi B, Contestano B i Dragon Force B.

El Alcoyano es va trobar en la primera meitat amb un Canals molt ben organitzat i tancat arrere. Malgrat la insistència blanc-i-blava, el marcador no es va moure abans del descans i va anar en l’arrencada de la segona meitat, quan van aconseguir acabar amb la resistència local.

En els primers cinc minuts van aconseguir dos gols, obra d’Alfonso i Daniel Mullor. El Canals va haver de fer un pas al capdavant i d’aquesta manera va aconseguir reduir diferències, si bé en el 47 va vindre el gol d’Alfonso Mullor després d’executar a la perfecció un lliure directe. Semblava que el 1-3 anava a ser el marcador definitiu, però en una acció aïllada el Canals va anotar el seu segon gol, si bé el Alcoyano va aconseguir mantindre la possessió de la pilota.