Creu Roja reconeix la labor de Juan Cortés en entregar-li el ‘Tamboriner’

Juan M. Cortés Company ha rebut el premi ‘Tamboriner’ de Creu Roja Alcoi, la distinció amb la qual es reconeix anualment “la trajectòria exemplar i meritòria dels voluntaris”, va ressaltar el president de l’entitat, Luis Llorens. Va ser en el transcurs de la XXVI edició del Sopar del Voluntariat, que va tindre com a escenari un dels salons de l’Hotel Sercotel d’Alcoi i que va reunir, aquest passat dissabte, a una àmplia representació de l’entitat, a autoritats i representants d’entitats i institucions de la comarca.

Juan Cortés ha sigut president de l’assemblea local de Creu Roja, entre 2009 i 2019. “va ingressar en els anys 80 i és artífex del creixement experimentat per l’entitat”, va destacar Llorens. El premiat, per part seua, va agrair la distinció. “No la meresc, és un reconeixement compartit, amb tots els que han estat al meu costat. Al vicepresident nacional, a ‘el meu alcalde’, al comité local… Gràcies”, va dir emocionat.
L’alcalde, Toni Francés, que va assistir a l’acte, va afirmar que Alcoi “és una ciutat solidària” i va ressaltar la labor del voluntariat de Creu Roja, un col·lectiu “que l’única retribució que rep és l’emocional. Vull agrair a la institució la labor que exerceix i animar-vos a fer una Creu Roja millor i més gran”.

A més del ‘Tamboriner’, la major distinció que entrega Creu Roja Alcoi cada any, es van concedir altres premis i reconeixements a la labor realitzada. D’aquesta manera, van rebre el ‘Tamborcito’ Fernando Pascual Gisbert; José Cuenca, Roberto Chazarra Bernabeu, Eusebio Requena, Javi Olcina Brotons i Asun. Es va entregar un quadre “al supervoluntario” David Ibáñez García i una placa commemorativa a l’Associació Cultural Amics del Modernisme d’Alcoi, per la seua col·laboració en la tómbola instal·lada en la Glorieta durant la passada Fira Modernista. L’entitat va col·laborar també en el Sopar del Voluntariat, oferint un ball durant la trobada al qual alguns dels seus membres van acudir abillats amb vestits d’època.

Foto: Juan Cortés amb el ‘Tamboriner’ i el quadre acreditatiu de la distinció rebuda.

Advertisements

Send this to a friend