Inma Cortesa homenatjada en el Teular de Cocentaina

Dissabte passat a la vesprada, el Grup de Teatre El Patronat, amb motiu del seu musical aniversari ‘Deu més un’ van interpretar la primera part de l’espectacle ‘El cor de la mar’ en el Centre Cultural El Teular de Cocentaina. Aquesta celebració va ser l’ocasió perfecta per a rendir un merescut homenatge a la coreògrafa Inma Cortés, qui des de quasi quinze anys ha estat al costat d’aquest grup de teatre. Davant un teatre replet de gent, va ser una sorpresa que no esperava en absolut la ballarina.

El suport, el treball i les seues incansables col·laboracions en tots els musicals i espectacles benèfics són valorats per tot el grup de Teatre El Patronat. “Tenim la sort de poder comptar amb Inma Cortés, una persona única que participa en tot el que li demanem. Les seues creacions i les seues coreografies han estat sempre presents i ha intervingut en cada espectacle benèfic. La considerem una més del grup, comptem amb ella i sentim que és part de la família, per això i molt més aquest merescut homenatge”, explica Paco Gisbert, director del Patronat.

Com en la gran majoria d’ocasions, aquest musical organitzat pel Patronat va ser benèfic i en aquesta ocasió l’ajuda va ser destinada a AFAMA (Associació de Familiars i Amics de Malalts d’Alzheimer i Malalts dependents de Cocentaina i Comarca).

Aquest aniversari en forma d’espectacle va ser possible gràcies a l’ajuda del grup de ball d’Inma Cortés i l’escriptor de l’obra Jorge Hinojosa, al costat del Grup de Teatre el Patronat i la participació del cantant Felipe Garpe, José Faes, els tres tenors Javier Vidal, Javier Pérez i Jovi González i la concursant de la Veu Kids durant la segona edició, Lucia Molina.

Un musical en el qual han col·laborat per la causa la Associació Comarcal d´Ajuda en el Tractament del Càncer (SOLC), Associació per a la Integració del Xiquet (AIN), Càritas i l’Associació de Azheimer (AFA).

Foto: Inma Cortés rep un homenatge per totes les col·laboracions realitzades amb el Grup de Teatre El Patronat.

Send this to a friend