La Fira de Tots Sants de Cocentaina prepara el seu dispositiu de seguretat

La Junta Local de Seguretat de Cocentaina es va reunir dilluns passat al matí per a organitzar el dispositiu de seguretat ciutadana per als dies de la Fira de Tots Sants. La reunió va estar presidida pel secretari general de la subdelegació del govern, José Antonio Cuadros, acompanyat per l’alcaldessa de Cocentaina, Mireia Estepa, la regidora de Fira, Mariona Carbonell, i el de Seguretat, Toni Hernández, així com representants de la Policia Local, Policia Nacional, Guàrdia Civil i Bombers.

Tal com han informat, està previst reforçar el dispositiu de seguretat en un centenar d’agents de Guàrdia Civil al dia, la Policia Local treballarà amb la seua plantilla habitual, i la unitat adscrita també es veurà reforçada en una o dues patrulles per torn. Així ho va destacar Quadres, “l’última edició va transcórrer sense incidències de seguretat, i treballarem en la mateixa línia”.

Per part seua, el cap de Policia Nacional d’Alcoi, Jesús Sánchez, va explicar que donaran suport operatiu als cossos i forces de seguretat de l’Estat en la identificació de ciutadans estrangers.

També des de la comandància de la Guàrdia Civil d’Alacant, Antonio Dardel, va informar que mantindran vigilats tant el nucli urbà com les urbanitzacions més apartades, ja que “la gent deixa buides les seues cases i a vegades es produeixen robatoris”.

L’alcaldessa de Cocentaina, Mireia Estepa, va agrair a les forces de seguretat el seu treball perquè tot funcione correctament. En la mateixa línia s’ha va mostrar la regidora de Fira, Mariona Carbonell, qui va assegurar que tots els efectius que es desplegaran durant els dies 1, 2 i 3 de novembre són una part fonamental de la Fira.

Foto: El saló de Plens ha acollit la reunió de la Junta de Seguretat.

Send this to a friend