L’Alcoyano afronta hui el primer d’una setmana de tres partits

Setmana crucial per al Deportivo, ja que a més de jugar-se prolongar en lliga la seua espectacular ratxa de victòries hui (18 hores) a casa enfront del Paterna i quasi amb tota seguretat el dissabte que ve davant el Novelda de Gato i Álvaro García, aquest dimecres –aprofitant la festivitat del 9 d’Octubre– arriba al Collao el Castelló en partit d’eliminatòria de Copa Federació, amb l’atractiu d’aconseguir una plaça en la primera ronda de la Copa del Rei.

Tres partits exigents, cadascun amb la seua peculiaritat, que exigirà tot el millor de la plantilla blanc-i-blava, a més de posar a prova la intuïció del tècnic Vicente Parras, que caldrà dosar i repartir minuts sense que els canvis afecten l’alt nivell competitiu que ve exhibint l’Esportiu en aquest primer mes i mig de temporada. “Seran tres partits en sis dies, tots molt exigents i que ens obligarà a fer un esforç important, però la prioritat és anar pel partit de demà i guanyar al Paterna.

Hi haurà canvis en l’alineació, però sempre des del convenciment que guanyarem amb l’equip que isca a jugar”, va explicar ahir Vicente Parras.

JULI *ES BAIXA PER LESIÓ

L’equip va tornar de Vilamarxant bastant magolat. Devesa, Jony Ñíguez i Pau Franch van començar la setmana afligits de colps, però el més preocupant és Juli, que pateix un microtrecament muscular que li faran ser baixa per a demà. Es vol evitar que acabe de trencar-se i siga una lesió de diverses setmanes.

Jugadors com el central Rubén Garcés o el migcampista Jony Ñíguez, que fins ara no havien descansat, segurament quedaran demà fora de l’onze i en el seu lloc tindran minuts Navarro i Jorge Moltó. Devesa és un altre futbolista de la plantilla que ho ha disputat tot, si bé l’iberut no té recanvi natural i la intenció és que Antón faça el seu debut en el primer equip amb el partit iniciat, el mateix que Josué també és possible que dispose de minuts enfront del Paterna.

Send this to a friend