Les noces dels teus somnis es dissenyen en Bodalcoy

boda_w.jpg

Un any i una edició més veu la llum Bodalcoy, la fira per excel·lència per a nuvis, en la qual es poden trobar tots els serveis necessaris per a dissenyar i organitzar les seues noces a mesura.

Malgrat el seu nom, aquest esdeveniment també està destinat a totes aquelles persones que estiguen preparant algun esdeveniment important, ja siga un bateig, una comunió o algun acte especial o aniversari. Un total de 26 expositors estan presents en la fira, que es va inaugurar ahir al voltant de les 20 hores, encara que la seua obertura es va produir a les 18 hores.

Durant hui i demà també es pot visitar as Castell de Barxell, que ha tornat a ser el lloc triat per a celebrar-la. L’horari del cap de setmana és més ampli, de 10 a 14 i de 17
a 21 hores, encara que demà el tancament serà a les 20 hores, és a dir, una hora
abans que hui.

Tot el necessari per a organitzar unes noces o qualsevol altre esdeveniment com a batejos, comunions o aniversaris, està a la disposició de els assistents que acudisquen a Bodalcoy. De nou, el lloc triat per a celebrar aquesta fira, que es va inaugurar ahir a la vesprada , ha sigut es Castell de Barxell. Amb un ampli horari, Bodalcoy està oberta hui de 10 a 14 i de 17 a 21 hores, mentre que demà diumenge, el tancament es produirà abans, concretament, a les 20 hores Dins dels expositors, hi ha algunes signatures que són col·laboradores de l’esdeveniment.

Des de diverses modalitats de ball a música i so, passant per l’elecció dels vestits o la destinació ideal de la lluna de mel amb una agència de viatges.

Bodalcoy ofereix serveis des del punt de partida de preparar aqueix dia tan especial amb les invitacions, aqueixa carta de presentació a totes les persones que volen que estiguen presents en les noces.
Les novetats i innovacions també s’exhibeixen per a brindar als assistents l’oportunitat de conéixer-les i triar aquelles que s’adapten millor als seus gustos.

boda_w.jpg

Send this to a friend