La plaça Matzem de Muro posa en valor la nostra gastronomia

we1.jpg

Muro celebra aquest cap de setmana l’edició número XV de la seua Fira Gastronòmica i del Sector Agroalimentari. L’esdeveniment es concentra en la cèntrica Plaça del Matzem.

En aquest espai trobarem durant tot el cap de setmana nombrosos expositors que oferiran tot tipus de productes típics de la zona com els embotits, els formatges, els olis o els vins sense deixar de costat la rebosteria o els dolços. A més hi haurà espai per a degustar plats típics de la localitat i del Comtat sense deixar de costat les actuacions musicals, el servei de ludoteca o gran quantitat de tallers per als més xicotets de la casa.

La Fira Gastronòmica i del Sector Agroalimentari va obrir les seues portes ahir a la vesprada amb el tall de la cinta inaugural i una visita en la qual les autoritats municipals van recórrer les parades que s’han instal·lat enguany.

A més el Conseller d’Economia Sostenible de la Generalitat Valenciana, Rafael Climent, va presidir l’acte i va manifestar el suport de la Generalitat Valenciana a aquesta mena d’esdeveniments. El de Muro compleix “15 anys i està totalment consolidat”, va dir. Per la seua part l’edil de Turisme i Promoció Economia de l’Ajuntament de Muro, Aida Martínez, assegurava que amb aquesta Fira es busca dinamitzar el comerç local després del període vacacional de l’estiu “aquest certamen genera impacte econòmic al poble perquè la gent ix al carrer, compra i aprofita per a visitar també les diferents botigues repartides pel cas urbà. Convidem a tots a vindre perquè gaudiran de bona gastronomia i d’una completa oferta en alimentació”, va concloure.

La Fira Gastronòmica i del Sector Agroalimentari es mantindrà oberta durant tot el dia de hui i tancarà les seues portes el diumenge a la vesprada.

we1.jpg

Send this to a friend