Ja han donat inici les obres en el barri San Miguel d’Ibi

L’ajuntament d’Ibi va iniciar la setmana passada el projecte de renovació d’infraestructura hidràulica d’aigua potable, pavimentació i noves zones de jardineria, en el Barri de San Miguel.

Aquestes actuacions milloraran la urbanització d’aquestes zones i les adapten, al seu torn, a la normativa vigent en matèria d’accessibilitat al mitjà urbà. L’import d’adjudicació d’aquesta fase de ‘Renovació d’infraestructures hidràuliques d’aigua potable i pavimentacions en el barri San Miguel, en l’avinguda d’Alcoi i carrer Sant Nicolás’ és de 651.791 euros, amb una data d’execució d’aproximadament 6 mesos, i l’empresa encarregada de realitzar-la és Hidràuliques la Foia.

L’alcalde d’Ibi, Rafael Serralta, al costat del responsable de l’empresa encarregada de l’execució de les obres, va realitzar una visita a les obres que consisteixen en la renovació d’aigua potable i pavimentació de voreres, dotant-les d’accessibilitat. A més, als carrers Óscar Esplá i Pau Casals, en el tram comprés entre carrer Pablo Sorozábal i Comunitat Valenciana, es realitzarà la reparació de la calçada amb nova capa asfàltica. Finalment, entre altres actuacions que es desenvoluparan, es dotarà al vial de doble sentit de circulació i es crearà una plataforma per a l’aparcament de vehicles.

Gràcies al romanent de projectes donades les baixes econòmiques aconseguides a les empreses adjudicatàries en 2018, es podran desenvolupar al voltant de huit projectes més necessaris en la localitat, segons han indicat des de l’ajuntament.

Foto: L’alcalde al costat del responsable de les obres durant la seua visita | P.V.

Send this to a friend