El músic i compositor de Banyeres, Óscar Sempere guanya el ‘Vila de Benidorm’

El músic i compositor de Banyeres, Óscar Sempere Francés, ha sigut el guanyador del concurs de composició festera ‘Vila de Benidorm’ 2019 en la modalitat de ‘marxa mora’, amb l’obra titulada ‘Khadija’. Sempere va obtindre un trofeu i un premi en metàl·lic de 2.000 euros, així com una estada de cap de setmana en un hotel de la Cadena Posidó.

La partitura de Sempere va estar entre les quatre finalistes de les quinze composicions que es van presentar al concurs. Les quatre van ser interpretades en un concert fester que va oferir la Unió Musical de Benidorm dissabte passat a l’auditori ‘Óscar Esplá’ situat al parc de la Aigüera de Benidorm.

El jurat que va dictaminar el resultat del concurs el van formar l’edil de Cultura, Jaime Jesús Pérez, el president de l’Associació de Moros i Cristians de Benidorm, Carlos Naya, el director de la Unió Musical de Benidorm, Pedro Salines, el director del Conservatori Superior d’Alacant, José Vicente Asensi, i els professors dels conservatoris de Benidorm i Dénia, Antonio Cuenca i Víctor Vallés.

Foto: Sempere guanya el concurs amb la composició de la marxa ‘Khadija’.

Send this to a friend