Detingudes dues persones a Muro d’Alcoi per cultiu i tràfic de marihuana

La Guàrdia Civil va detindre ahir a dues persones a Muro d’Alcoi per un presumpte delicte contra la salut pública, per cultiu, elaboració i tràfic de marihuana. Tots dos detinguts van ingressar a la presó provisional sense fiança.

Agents de la Guàrdia Civil de Muro d’Alcoi van tindre coneixement, aquest passat mes de setembre, de l’existència d’una possible plantació de marihuana, situada en una partida d’aquesta localitat.

Una vegada localitzada la parcel·la, van veure que estava composta per una caseta de camp i múltiples bancals sense barrar. A l’interior de la caseta un assecador amb 6,500 kg de cabdells de marihuana i una plantació indoor amb 44 plantes. En els bancals annexos a la caseta, es van trobar 256 plantes més de marihuana, sent 300 el total de plantes intervingudes.

Un dels dos propietaris, alemanys de 31 i 29 anys, es va adonar de la presència dels investigadors, donant començament a una fugida en el seu vehicle. A causa de l’extensió del terreny, es va sol·licitar el suport d’agents de la Guàrdia Civil de Cocentaina, d’Ibi i de les Policies Locals de Cocentaina i de Muro d’Alcoi, fitant la zona i realitzant batudes a peu per la serra de Mariola, a fi de localitzar el turisme.

Foto: Cabdells de marihuana intervinguts, llestos per a ser envasats i distribuïts.

Send this to a friend