Un altre gol abans de començar a jugar

Si fa dues setmanes l’Atzeneta amb ardits de club de barri va buscar fer caixa amb la visita del Deportivo, aquesta setmana de nou el partit com a foraster dels de Vicente Parras torna a estar envoltat d’una altra situació rocambolesca, amb un horari fora de lloc amb la vaga excusa que es juga en camp municipal, passant per damunt de l’horari oficial que existeix en Federació. Jugar un dissabte a les 20,30 hores té la seua molla i caldrà començar a prendre nota després de dues eixides en les quals l’equip rival ha tractat de ficar un gol per tota l’esquadra abans de començar a jugar.

Esportivament, l’Alcoyano li va donar en tots els morros al garrepa Atzeneta amb el gol de Navarro en el temps de descompte. Hui toca enfrontar-se al Villamarxant, que és cuer amb un punt de quinze possibles. Els blanc-i-blaus arriben llançats, amb la moral pels núvols i signant unes cinc primeres jornades per a la història, mai abans l’Alcoià va protagonitzar una arrencada tan espectacular en categoria nacional.

L’equip espera un mur. Així ho va transmetre ahir el tècnic Vicente Parras en parlar del rival. “No podem pretendre que caiga d’avorriment, haurem d’anar a tirar-ho nosaltres. Caldrà picar com ho vam fer a Benigànim, per les característiques del rival espere un partit molt similar”.

En el Deportivo hauran rotacions, tan de moda aquesta setmana en el futbol espanyol. “No entenc les rotacions amb una taula de minuts a la mà. Vull aprofitar el moment en el qual estem per a tindre més jugadors endollats i afavorir la competència interna de l’equip”, va explicar. Noms com el de Camús, que venia per a ser un jugador important i que encara no s’ha estrenat com a titular, apunta a l’onze. També podria produir-se el retorn de Diakité posat que Jorge Moltó ha estat amb molèsties tota la setmana per un colp el diumenge. A dalt possiblement el tècnic es decanta per Pau Franch com a referència ofensiva aprofitant el seu joc d’esquena i que hi haurà molta pilota aèria.

El Villamarxant ha perdut per la mínima (2-1) en les seues dues eixides a Silla i Elx B, va empatar a casa (1-1) enfront de l’Alzira i va caure 1-3 la passada jornada davant un Intercity al qual podria arribar en breu Vicente Mir. Els valencians compten amb tres ex blanc-i-blaus en les seues files: Córcoles, Saugar i Adrià Granell. “Cada vegada som més sòlids, en atac ens falta cometre menys errors quan juguem a una velocitat alta, però és alguna cosa que millorarem. En aquest partit serà molt important mantindre el nivell de concentració a pilota parada. Hem aconseguit ja el primer objectiu que ens marquem a principi de temporada, que era aconseguir els 15 primers punts de la competició, ara pensarem a aconseguir els 25 al més prompte possible.

Un altre repte serà continuar incorporant a més jugadors a la dinàmica de l’equip, sense oblidar que tenim la Copa Federació, una competició que ens fa molta il·lusió”, ha comentat Vicente*Parras sobre el pròxim que li espera a l’equip.

Send this to a friend