Miquel Peidro darrere del guió de Puente Viejo

L’alcoià Miquel Peidro torna al capdavant de l’equip de guionistes en la sèrie diària ‘El secret de Puente Viejo’. El passat 11 d’aquest mes, arrancava la nova temporada en Antena 3 batent rècords de durada tant en temporades i capítols com d’audiència en la televisió espanyola.

De dilluns a divendres, a les 17.30 hores, una mitjana d’uns 1 300 000 espectadors segueixen tots els dies una trama que el febrer vinent complirà nou anys d’emissió en ‘prime time’. Una xifra menor que altres anys, però com assegura Peidro: “els hàbits de consum han canviat, així que cal comptar també les persones que compren els capítols amb una setmana d’antelació en la pàgina web de A3Mitjana i també els diferits, on estem entre els 25 més vistos de cada mes.

L’estrena d’aquesta nova temporada es va presentar dies abans en el FesTVal de Vitòria on es van presentar als personatges i van oferir un avançament de les novetats que oferiran. El seu guionista afirma que hi ha molt bones expectatives per a aquesta nova etapa ja que “comptar amb alguns dels nous actors més coneguts ha creat molta expectació”.

Amb un salt de quatre anys, i després d’un gran incendi al poble, 1930 porta amb si 17 nous personatges, al costat d’altres nou que repeteixen, els quals viuran diferents aventures. Un aire renovat en la nova temporada de ‘El secret de Puente vell’ que no solament permeten actualitzar trames i personatges, sinó que situa a l’espectador dins de nous conflictes i drames.

A més, el treball estètic ha millorat per a obtindre unes escenes més lluminoses i d’una nova època. Segons Miquel, “s’ha incorporat un nou equip de personal artístic que ha vingut amb molta il·lusió, amb nous decorats ja que es passa d’una societat agrícola a una economia industrial, alguna cosa que feia falta ja.

Amb una nova etapa per davant, emetent el capítol 2161 i escrivint ja el número 2230, “de moment no té data de finalització, però tot depén del que la gent ens done suport i ens veja, hem pujat una mica l’audiència i les expectatives són bones per a seguir el màxim temps possible”, revela el seu guionista.

Foto: Nous personatges durant la presentació de la sèrie en el FesTVal de Vitòria.

Send this to a friend