El Unión Alcoyana FS remunta després del descans

El Unión Alcoyana FS es va estrenar en la nova temporada guanyant per 3-2 al Nova Elda B. No va ser un partit còmode enfront d’un acabat d’ascendir, de fet els de Javi Silvestre van haver de remuntar un marcador advers en la segona meitat. Les coses van començar molt bé per al conjunt alcoià, ja que als dos minuts Dako, un dels jugadors destacats del partit, obria el marcador amb un fort tret després d’una passada de Carlos.

No obstant això, aqueix excés d’intensitat i les ganes per portar-se cada pilota van condemnar al El Unión Alcoyana FS a acumular cinc faltes quedant encara 13 minuts per disputar-se.

Això va condicionar la resta de la primera meitat i en el 11, va vindre l’empat després d’un tret des del doble penal. Tant Mauro com Carlos van poder anotar el segon, però un rigorós penal va suposar que al descans s’arribara amb 1-2.

Amb el reinici del comptador de faltes després del descans, la trobada va canviar i no va tardar a pujar l’empat a dos, materialitzat per Dako en el 23 després d’un tret creuat després d’un servei de banda. Les envestides visitants van ser controlades per Tekio amb bones intervencions, fins que mancant onze minuts, Carlos en una de les seues jugades favorites, rebent d’esquena, va aconseguir regirar-se dins de l’àrea i batre al porter rival. En els minuts finals, l’expulsió del meta visitant per mà fora de l’àrea va facilitar molt les coses perquè la victòria es quedara a casa.