L’Amateur del CFC Ciudad Alcoy se situa líder després de guanyar el derbi local

L’Amateur del CFC Ciudad Alcoy va resoldre amb autoritat el primer derbi de la temporada en derrotar per 2-4 al Esides Caramanchel. El partit no va defraudar per la intensitat, ocasions, joc, expulsions i, sobretot, per gols, fins a sis, quatre d’ells en la segona part. Diego Vicedo, que ha començat la temporada tocat per una vareta màgica, va ser el gran protagonista en materialitzar un ‘hat trick’.

Després d’un inici de partit sense amo, va anar Julián, amb un gol olímpic en el minut 13, l’encarregat de desfer la igualtat, avançant al Esides. A poc a poc els de José Juan González van anar refent-se d’aquest ensopecs inicial, començant a dominar i crear joc mentre el seu rival es dedicava a defensar-se i llançar pilotes a dalt a la recerca d’arribar el més ràpid.

Va ser en el 37 quan Diego Vicedo va aconseguir la igualada, un gol que va fer justícia al que s’estava veient. Abans del descans, Trenzano es va haver de retirar per una luxació de muscle i destacar igualment l’u contro un que Torró va malgastar davant Manel, marxant-se el seu tret fora per poc.

Quan no va fallar va ser en l’arrencada de la segona meitat. Als set minuts de la represa va signar el 1-2 de tir ras ajustat al pal. Doble contratemps per als del Esides, primer amb la lesió de genoll d’Eugeni i després per l’expulsió del mateix Torró, després d’una picabaralla amb Roberto, manant el col·legiat a tots dos al vestuari en el 58. Dues roges que va vindre a tranquil·litzar l’ambient.

Del possible 1-3 després d’una ocasió de Diego Vicedo, es va passar al 2-2 d’Alejandro en el 72. Van ser els pitjors moments per al CFC Ciutat Alcoi, amb el seu porter Alberto com a salvador traient ocasions a boca de canó, però cinc minuts més tard, en el 77, un enrachado Diego Vicedo anotava el 2-3 després d’una acció individual. A quatre del final, va arribar el quart, també obra de Diego Vicedo, després de cabotejar un centre del juvenil Sergio, que va tornar a disputar tot el partit, igual que Palmer que va eixir per la lesió de Trenzano.