Dimonis Rafolins celebra el seu 25 aniversari amb un gran Correfocs

La ‘Colla Dimonis Rafolins’ de l’Alqueria d’Asnar compleix en aquest 2019 vint-i-cinc anys de la seua fundació, una efemèride que celebrarà amb magnificència amb un gran ‘Correfocs’ que tindrà lloc als carrers d’aquesta localitat del Comtat a partir de les 21 hores de hui.

L’espectacle, en el qual no falten també els dimonis o les representacions d’animals mitològics que llancen assortidors de foc, arrancarà en l’entrada de la població i discorrerà pels carrers més cèntrics de la població al ritme de la música tradicional valenciana. Els efectes pirotècnics no faltaran en aquest esperat ‘Correfocs’ que va sorgir a l’Alqueria d’Asnar fa un quart de segle i que s’ha extrapolat fins i tot a l’àmbit internacional “podem dir amb orgull que ‘Els Dimonis Rafolins’ han portat el nom del nostre poble més enllà de les nostres fronteres. Em consta que han preparat amb molta il·lusió la posada en escena d’aquesta nit i estic convençut que serà una cosa històrica que ningú es pot perdre”, afirmava aquesta setmana l’alcalde de l’Alqueria; Jaume Pascual.

Recordar que la celebració dels 25 anys ha estat acompanyat d’un ‘Correfocs Infantil’ que es va celebrar diumenge passat.

Foto: Els més xicotets van ser protagonistes del ‘Correfocs’ del diumenge.

Send this to a friend