L’Unión Alcoyana FS més ‘alcoyanizado’

Aquesta vesprada tira a rodar l’Unión Alcoyana FS més ‘alcoyanizado’, valga el joc de paraules, dels últims temps. Serà a les 17’30 enfront del Nueva Elda FS en el pavelló Mutualitat de Llevant.

Després d’un estiu atípic, en el qual fins a última hora no es va aconseguir tancar la plantilla, el representant del futbol sala local en categoria regional afronta una nova campanya en Tercera Divisió amb una plantilla molt renovada en la qual el jugador local tindrà un pes que altres vegades tenien els fitxatges forans.

La renovació experimentada comença per la banqueta, amb el retorn de Javi Silvestre, que compaginarà la presidència amb la direcció esportiva del primer equip. De la vella guàrdia, només segueixen Mauro i Carmona, noms als quals cal sumar els del pivot Carlos, el tancament Iñaki i l’ala-pivot Dako, que ha sigut una de les sensacions en pretemporada amb els seus quatre gols en tres partits. La marxa de Jacobo serà coberta pel canterà Tekio, que estarà acompanyat per Gabri, procedent de la Lliga Comarcal.

La resta de fitxatges són en la seua majoria joves promeses o destacats jugadors que procedeixen de la Lliga Comarcal o estava jugant al futbol. Són els casos de Pablo Sanz o de Vicente Santamaría.

Foto: A la foto apareixen, d’esquerra a dreta, Vercher, Tekio, Tito, Ximo, Javi Silvestre (entrenador), Vicedo, Pablo Sanz, Gabri i Víctor.

Send this to a friend