El Juvenil B va guanyar a Oliva el duel d’invictes

El Juvenil B es va imposar amb claredat, per 0-2, en el duel d’invictes. Amb el seu tercer triomf en sengles partits, l’Alcoià es manté en la baralla pel lideratge al costat de Gandia A, Alzira B i Dragon Force A. Els blanc-i-blaus es van mostrar en tot moment molt seriosos i les oportunitats no encertades van evitar que el partit s’haguera resolt abans.

El Alcoyano va entrar al partit amb molta intensitat i la primera part va poder acabar amb un marcador més ampli. No obstant això, al descans es va arribar amb 0-1, gol anotat per Carretero als sis minuts. El final del primer període va vindre bé per a recuperar forces i eixir amb més ganes si cap per a deixar sentenciat prompte el xoc.

Ho van aconseguir en el minut 56, quan Sergio va anotar el segon, un gol que va fer que el partit es posara molt costa amunt el puntuar a l’Oliva.

EL JUVENIL A VA PERDRE A CASA
Si el Juvenil B va ser la cara, l’A de Lliga Nacional va cedir la seua segona derrota consecutiva, la primera de la temporada a casa. Va perdre 0-2 davant el Llevant B, un resultat que per a res reflecteix la igualtat que va haver-hi sobre el terreny de joc, decidint la pilota parada. Els blanc-i-blaus cauen fins a la tretzena posició amb 3 punts en tres jornades.