Al CFC Ciutat Alcoi li va bastar amb mitja hora per a resoldre el partit

Al CFC Ciutat Alcoi li va bastar la primera mitjana per a desfer-se del At. Muro en el partit que obria la temporada per a tots dos conjunts. El duel de banquetes entre ex el va guanyar clarament José Juan González a Jordi Vilaplana després que tots dos entrenadors intercanviaren equip aquest estiu.

Els mureros no van saber aprofitar les baixes de Capone, Iván Reig, Iván Ceballos, Joshua i David Sancho, la qual cosa va obligar a tirar mà de fins a quatre jugadors del juvenil. Sergio Callado va ser titular i va disputar tot el partit, mentre que en la banqueta estaven Palmer, Pau i Pablo Jiménez, porter reserva.

Res més començar, als dos minuts, Cristian Molina inaugurava el marcador de la temporada amb una sabatada després d’una sèrie de rebots dins de l’àrea. Poc després, Diego Vicedo va poder aconseguir el segon però li van traure la pilota sota la mateixa línia de gol. Quan no va fallar el 9 del CFC Ciutat Alcoi va ser en les dues següents jugades que va protagonitzar, marcant en el 22 i 25 de cap, tots dos a l’eixida d’un córner.

El At. Muro va baixar els braços amb el 3-0. De no ser per alguna parada del porter i l’escàs encert local hauria pujat algun gol més després de les ocasions de Kity i Santi Molina. Res més començar el segon temps, tret de Santi Molina que s’estavella en el pal. El quart va arribar en el 65, Santi Molina cedeix a Torró, que marca de rematada creuada. El cinqué va pujar al marcador a onze del final després d’aprofitar Eugeni un rebutge en la frontal de l’àrea.