Cocentaina inicia la nova edició de les Jornades de Sostenibilitat

Cocentaina va iniciar ahir la quarta edició de les seues Jornades de Sostenibilitat, un esdeveniment que enguany arribarà fins al pròxim 6 d’octubre.

Unes jornades en les quals es desenvoluparan diferents xarrades centrades en l’agricultura sostenible, la gastronomia saludable la bio-economia, el canvi climàtic o el Pla Local de Prevenció d’Incendis Forestals que impartiran en aquesta ocasió Josep Roselló; Servei de Producció Ecològica de la Conselleria d’ Agricultura, Josep Bernabéu; Director del Centre de Gastronomia del Mediterrani. Universitat d’Alacant i David Belda; Enginyer Forestal.

Dins d’aquestes Jornades de Sostenibilitat s’inclouen també activitats amb motiu del Dia sense cotxe, una jornada teòric pràctica el dilluns 23 de setembre a càrrec de la nutricionista Nieves Carricondo sobre l’educació des de l’alimentació, projeccions de documentals i una proposta sobre el voluntariat ambiental consistent a netejar el riu Serpis que partirà del Palau Comtal el dissabte 28 de setembre a les nou del matí. Finalment entre el 4 i el 6 d’octubre es duran a terme unes Jornades de Divulgació Científica dels Parcs Naturals que aprofundiran en l’evolució del paisatge i en la interacció que es dóna entre les comunitats naturals i d’humans.

Recordar que totes les iniciatives es realitzaran a la Casa de la Joventut i en el Centre Social Real Blanc.

El certamen va ser inaugurat a la Casa de la Joventut en presència de la Directora General de Política Agrària Comuna de la Generalitat Valenciana, María Teresa Chàfer, al costat de l’alcaldessa de la Vila Comtal, Mireia Estepa, i la regidora de Medi Ambient de l’Ajuntament contestà, Eugenia Miguel.

Foto: Imatge de la inauguració de les terceres Jornades de Sostenibilitat.

Send this to a friend