L’Ajuntament d’Alcoi aposta per la dinamització del Centre en matèria d’habitatge

L’Ajuntament d’Alcoi va acollir la setmana passada una reunió amb els responsables autonòmics en matèria d’habitatge en la qual es va acordar la creació del conveni ‘Joves per la integració’, amb la finalitat de dinamitzar una de les àrees més vulnerables del Centre, com és la placeta Els Xiques.

Mitjançant aquest conveni quatre estudiants del cicle d’Integració Social de l’institut de Batoi formaran part d’un programa de dinamització. En la trobada també es va parlar del projecte que afecta a Barbacana-Els Xiques emmarcada dins de les Àrees de Regeneració i Renovació Urbana (ARRU) que la Conselleria d’Habitatge està duent a terme en grups d’habitatge social. L’objectiu és millorar les condicions ambientals i d’imatge urbana de l’edificació; l’accessibilitat, millorar l’envolupant tèrmica i l’estanquitat dels edificis, així com les seues instal·lacions comunes.

La regidora d’Habitatge, María Baca, valora molt positivament aquestes reunions “on es tracten temes que impliquen diferents organismes i que principalment generen col·laboracions conjuntes per a coordinar grans projectes que afecten la millora del benestar de la nostra ciutat”.

Foto: Reunió amb els responsables autonòmics en matèria d’habitatge.

Advertisements

Send this to a friend