Néstor Abad, huité en la final de barra fixa de la Copa del Món de París

A tres setmanes del Mundial de Stuttgart, Néstor Abad no va poder pujar al podi com va fer en 2018 en classificar-se tercer i va acabar huité en la final de barra fixa de la Copa del Món de París.

L’alcoià va estar molt lluny dels 14.300 punts de llavors, quedant-se a sol 50 punts de l’hongarés David Vecsernyes, medalla de plata. Néstor Abad va sumar 13.300 punts quan en la classificació va aconseguir 14.050. Va prendre part en tres aparells, obtenint en barra fixa el seu millor registre, ja que en paral·leles va acabar amb 13.400 i 13.900 en anelles. Aquesta setmana torna a pujar-se a una avió per a disputar una competició internacional.

L’alcoià formarà part de l’equip de sis gimnastes que des del dijous al diumenge disputarà una trobada de seleccions en Heereveen (Holanda). A més del conjunt amfitrió, participen Austràlia i Guatemala, a més d’Espanya, que acudeix amb la seua selecció titular, composta per Ray Zapata, Joel Plata, Nicolau Mir, Thierno Boubacar i Adrià Vera. Totes les mirades estaran depositades a Stuttgart, on el combinat espanyol tractarà de tornar com a equip a uns Jocs Olímpics després de la seua absència en Riu 2016. En joc estaran nou places després que la Xina, Rússia i el Japó tinguen la plaça assegurada.

Send this to a friend