Incrementen en 78 els inscrits a les aules de la tercera edat

El curs ja ha començat per a les 673 persones inscrites a les aules de la 3a edat. Aquesta xifra ha incrementat en 78 respecte a l’any passat i 103 si es tenen en compte les dades de dos anys arrere.

L’oferta és d’11 activitats, entre les quals destaca principalment la gimnàstica amb 280 inscrits, seguida de balls de saló amb 123 i molt a prop, amb 121, el ioga. Per davall del centenar de persones apuntades està la informàtica amb 91, les quals es divideixen en diversos nivells: curs inicial, mitjà i superior. L’oferta la completen dibuix i pintura, les corals, manualitats, història i geografia de la Comunitat Valenciana i noves tecnologies.

865 PLACES OCUPADES
Cal assenyalar que 192 persones s’han inscrit en dues activitats, per la qual cosa el nombre de places ocupades ascendeix a 865. A més, 23 estan en llista d’espera d’una tercera activitat. La demanda de participació a les aules de la tercera edat és bastant elevada i actualment hi ha 27 persones que s’han quedat en llista d’espera, encara que des del Ajuntament apunten que “durant el curs solen completar-se aquestes places”.

A la quantitat esmentada de 673 persones inscrites, cal sumar-li les 18 que participen en les activitats dels ‘Dimarts Culturals’.

La regidora de Tercera Edat, Carolina Ortiz, apunta que “les activitats socioculturals, ocupacionals, artístiques i recreatives que s’ofereixen són una manera perfecta per a fomentar la relació de convivència entre els majors, promoure la consciència d’utilitat i autoestima, i estimular el manteniment actiu tant en l’aspecte físic com psicològic dels majors”.

Foto: L’activitat de la gimnàstica és la preferida dels inscrits a les aules de la 3a edat.

Advertisements

Send this to a friend