El temporal deixa més de 400 litres diferents punts de la comarca

La segona nit del temporal DANA ha continuat registrant altes xifres per les pluges, sent catalogada com la major riuada en 32 anys a la província d’Alacant. No obstant això, segons AEMET, a partir de les 18 hores, el nivell d’alerta roja es reduirà a taronja i per al cap de setmana no hi haurà risc per pluges a l’interior d’Alacant.

Durant la passada nit, s’ha registrat en el Menejador d’Alcoi 11,4 litres per metre quadrat. Una xifra menor, però que se suma als quasi 100 litres caiguts ahir a la ciutat alcoiana. El Camí de la Murtera continua tancat al trànsit on els tècnics municipals treballen a buidar la zona. A més, segueix interrompuda la circulació del tren Alcoi-Xàtiva i el servei d’autobús per l’estat de les carreteres.

Segons dades proporcionades, durant la matinada de hui, divendres 13 de setembre, destaquen les precipitacions caigudes a Gaianes amb 92,2 litres, Ontinyent amb 33, Agres amb 30,8 i 18,3 a Cocentaina. Quantitats que se sumen a les de la primera nit. Beniarrés acumula 452,4 litres en les últimes 48 hores.

Com a successos, en l’antiga carretera del port de Albaida han hagut de rescatar una dona que havia quedat atrapada en el seu vehicle.

Muro d’Alcoi manté les carreteres d’accés al terme obertes al trànsit. No obstant això, segueixen tancats els següents camins: Camí Senabre, camí Font del Baladre, camí dels Fontetes Santes, camí Pont dels Nou Llunes, camins d’accés a Turballos, el camí de la Costanera de Valero i el camí Vell de Benimafull. A més, està tallada el carrer Reverend Eduard Tormo i el parc del Batà. Quant als edificis municipals estan oberts al públic menys el Poliesportiu municipal.

Respecte a l’activitat docent, segueixen sense classe durant el dia de hui a Alcoi, Muro, Ibi i se suma Banyeres de Mariola.

Foto: Garatge inundat en el terme de Muro

Advertisements

Send this to a friend