Alcoi manté la suspensió de classes per a demà

El govern municipal ha decidit suspendre també les classes de demà, igual que ha succeït amb les de hui dijous, davant el manteniment d’alerta roja. D’altra banda, continua la suspensió de les activitats esportives d’exterior per l’acumulació d’aigua; no obstant això, les activitats esportives que es desenvolupen a cobert es realitzaran amb normalitat.

L’Ajuntament d’Alcoi apunta que “s’ha valorat que encara que les previsions no marquen una gran quantitat de pluja, si està previst que hi haja pics de pluja de màxima intensitat i davant la possibilitat que puguen coincidir en moments en què l’alumnat estiga a l’aire lliure, s’ha considerat oportú la suspensió de les classes en tots els centres educatius de la ciutat”.

Aquest avís ha arribat després que en la reunió d’aquest matí es decidira mantindre la normalitat en els centres educatius, no obstant això, el consistori ha canviat la decisió després de “conéixer les últimes aportacions tècniques de la Policia Local i el Departament d’Emergències i Protecció Civil”.

La suspensió de classes per a demà divendres, a més d’en els centres educatius, també s’ha determinat en al Campus d’Alcoi de la Universitat Politècnica de València (UPV) i a la Universitat d’Alacant (UA).

A la COMARCA

En algunes localitats de la comarca també s’ha donat ja l’avís de la suspensió de les classes de demà, com per exemple a Xixona, mentre que l’Ajuntament de Muro té previst reunir-se al voltant de les 21 hores per a valorar la situació i prendre una decisió sobre aquest tema.

A Muro ja es troben obertes al trànsit totes les carretera d’entrada i eixida a la localitat, mentre que es mantenen tancats el camí Senabre, Font del Baladre, Fontetes Santes, Pont dels Nou Llunes, camins d’accés a Turballos i també el camí de la Costanera de Valero i el Cami Vell de Benimafull. A més, es manté tancat el Parc del Batà.

Segons ha informat l’Ajuntament d’Ontinyent, l’alcalde d’aquesta localitat, Jorge Rodríguez ha acompanyat al President de la Generalitat Valenciana Ximo Puig Ferrer i al President de la Diputació de València Toni Gaspar a les zones més afectades per la pluja.

Advertisements

Send this to a friend