La previsió meteorològica passa divendres a alerta taronja

L’alcalde Toni Francés al costat de regidors i els caps dels principals departaments municipals implicats s’han reunit a l’Ajuntament durant aquest matí, 12 de setembre, per a realitzar un seguiment del temporal de pluges.

Les previsions meteorològiques marquen el pas d’alerta roja a taronja per a demà divendres, per la qual cosa de moment, s’espera normalitat, dins d’un dia de pluja.

Durant el dia de hui dijous, contínua la suspensió de les classes, així com la suspensió de les activitats esportives d’exterior per l’acumulació d’aigua; no obstant això, les activitats esportives d’interior continuen amb normalitat. Està previst que les classes demà es realitzen amb normalitat en tots els nivells.

El matí, dins de les complicacions d’una alerta roja per pluges, els principals incidents han sigut el tall del camí de la Murtera per despreniments així com en el Camí d’accés a la Carretera de Sant Rafel. També hi ha hagut algunes incidències menors en enllumenat i semàfors, i pedres en algunes vies.

Foto: Reunió a l’Ajuntament sobre l’alerta roja per precipitacions.

Advertisements

Send this to a friend