Climent inaugurarà la cinquena edició de la Fira Home Textiles Premium by Textilhogar

El conseller d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafa Climent, inaugurarà la Fira Home Tèxtils Premium by Textilhogar 2019, que obri les seues portes de l’11 al 13 de setembre en la Caixa Màgica de Madrid. De les prop de dues-centes marques que estaran presents en el certamen, quasi una meitat corresponen a empreses de les comarques de l’Alcoià, Comtat i Vall d’Albaida.

Rafa Climent vol mostrar una vegada més el seu suport a un sector que ha superat una important crisi i ha mostrat la seua capacitat per a recuperar el lideratge a través de la inversió en innovació, disseny i en una aposta per la internacionalització.

Aquesta fira, organitzada per Fira València amb el suport de l’Associació sectorial ATEVAL, és l’única especialitzada en el sector de Tèxtils per a la Llar i la Decoració, i s’ha convertit en el principal referent d’Europa en el segon semestre de l’any.

Entre els done suport de la conselleria al certamen, destaca la missió de compradors i prescriptores organitzada per IVACE Internacional i ATEVAL.

En la present edició exposaran els seus productes un total de 68 empreses espanyoles i portugueses, el 72% de les quals és de la Comunitat Valenciana.

Aquest certamen convoca a un perfil molt professional de visitant: arquitectes d’interior, escaparatistes, dissenyadors, botigues de decoració i regal i especialistes en tèxtils per a la llar i la decoració. Les 68 signatures expositores exhibeixen una oferta de 163 marques, amb un estricte paràmetre de qualitat..

Send this to a friend