Cap de setmana replet de festa en la Partida de Barxell

3_web.jpg

Els veïns de la Partida de Barxell van gaudir aquest passat cap de setmana de les seues festes anuals en honor als patrons San Isidro Labrador i San José.

A pesar que els diferents actes de la programació van arrancar el divendres, els principals festejos van ser el diumenge. Abans d’aqueix moment, el dissabte, el volteig de campanes va ser el tret d’eixida a la carrera infantil, mentre que a la vesprada va haver-hi cucanyes i a la nit els assistents es van congregar en un sopar popular on van menjar coca amb tomaca i de farina. A més, aqueixa nit també es va celebrar el concurs de truita de creïlles.

3_web.jpg

Ja el diumenge, i amb diversos actes per davant, el dia va arrancar amb la despertà de les 9 del matí, mentre que a les 12 hores va tindre lloc l’ofrena floral. La programació va continuar amb una missa en l’ermita de Barxell, mentre que el torn de l’esport va arribar de mà de la tradicional carrera pedestre que va tornar a guanyar l’atleta alcoià, Antonio Criado.

El curiós d’aquesta competició resideix en els premis que s’entreguen, que a més d’una quantitat econòmica, és d’un pollastre per al guanyador i un conill per al segon classificat. La música i el ball van arribar de mà de la dansà en la qual els assistents van gaudir de diferents balls populars.

Foto: En la dansà es van veure nombrosos balls populars.

Advertisements

Send this to a friend