Cocentaina programa unes jornades per al comerç local

L’Ajuntament de Cocentaina ha organitzat per a aquest mes de setembre unes jornades de formació i capacitació destinades als comerços locals així com als serveis del municipi.

Les mateixes es desenvoluparan en el departament de Promoció Econòmica del Consistori de la Vila Comtal, situat en les dependències de l’Oficina Tècnica del carrer Sant Cristòfol números 6 i 8, i comptaran amb la presència de destacats ponents.

El primer dels tallers es desenvoluparà aquesta vesprada i estarà impartit per Clara Soler, Consultora de Màrqueting Digital i Comunicació. En aquest, segons la informació facilitada, s’abordaran qüestions relatives a com millorar la comunicació a través de la xarxa social Facebook.

Posteriorment el 16 de setembre, l’alcoià Jordi Tormo aportarà la seua experiència en el desenvolupament de projectes per a la promoció i la dinamització econòmica del territori per mitjà d’una ponència basada en les eines que podem emprar de cara a innovar en les nostres empreses així com per a crear iniciatives dinàmiques en els nostres llocs de treball.

El 23 de setembre, arribarà fins a Cocentaina l’especialista en màrqueting digital Daniel Rodríguez per a dur a terme una sessió destinada a treballar aspectes relacionats amb la millora de la comunicació a través de la plataforma digital de compra i venda Amazon.

Finalment el 30 de setembre Manolo Pastor, Director de Projectes en Da Vinci Business School, apostarà per oferir les claus per a ser un bon líder, augmentar les vendes i tindre motivació de cara a aquestes.

Els interessats a participar poden formalitzar la inscripció encara a la Casa de la Joventut o en l’apartat de Promoció Econòmica habilitat en la pàgina web de l’Ajuntament de Cocentaina a la qual es pot accedir per mitjà de l’adreça www.cocentaina.es

Foto: Manolo Pastor tancarà el programa de jornades per al comerç local.

Send this to a friend