L’Open de Petanca reuneix dues figures de talla mundial

L’afeccionat a la petanca local tindrà l’oportunitat de gaudir al llarg del dia de hui d’aquest esport com mai s’havia vist fins ara. L’Open de Petanca, organitzat pel Boles Alcoi, brinda aquesta possibilitat amb un cartell d’autèntic luxe, amb una participació fins ara no vista a la nostra ciutat, amb alguns jugadors de talla mundial.

És el cas d’André Lozano, campió del món en 2.000 i tota una figura d’aquest esport, que ha confirmat la seua presència en aquest torneig per una amistat amb l’organització. Lozano vindrà acompanyat del seu company de la selecció belga, Michel. Els dos formaran equip al costat del veterà jugador alcoià Emilio, tota una institució de la lliga local, que per a l’ocasió formarà tripleta amb dues dels millors jugadors del món.

L’altre gran atractiu del torneig és Manuel Romero, més conegut com ‘Pirolo’, capità durant molts anys de la Selecció Espanyola i mundialista en sis ocasions. En el seu mateix equip estarà Juan Jiménez ‘El Pelao’, un altre jugador que ha passat per la Selecció Espanyola. La nòmina de jugadors il·lustres es completa amb Félix Fernández, també en el seu moment jugador de la Selecció Espanyola, i Fran Amorós, campió d’Europa Sub’23.

Millor jugador local

De la participació local, destacar el nom d’Álvaro Muñoz, iberut establit a la nostra ciutat i considerat com el millor jugador de la lliga local, a més de membre del Club d’Almoradí en competició federada, que compta en el seu palmarés amb un subcampionat d’Espanya de Primera Categoria en dupletes.

Per als jugadors de la lliga local es tracta d’una oportunitat única de mesurar-se o veure a jugadors que estan o han passat per l’elit.

Cal tindre en compte que Espanya està entre les cinc millors seleccions del món en aquesta disciplina. A més, la nostra Comunitat és juntament amb Catalunya dues de les potències a nivell nacional. No obstant això, malgrat el gran nivell existent en el nostre entorn i de comptar amb unes excel·lents instal·lacions al parc del Romeral amb una lliga amb quasi quatre dècades d’història, mai fins ara s’havia organitzat un torneig d’aquesta qualitat a nivell local.

Ha sigut el Boles Alcoi, amb la seua nova directiva, qui ha aconseguit trencar aquesta barrera amb un torneig que repartirà 3.000 euros en diners en metàl·lic, un dels ganxos per a haver reunit una participació d’autèntic luxe. La tripleta guanyadora s’embutxacarà 900 euros, la subcampiona 450 i 200 la tercera classificada. Després hauran 370 euros per al vencedor de la consolació i 200 per al subcampió, mentre que el guanyador de la classificació complementària s’embutxacarà 200 euros i 150 el subcampió.

Send this to a friend