Un cartell intimista de Luisa Fuster anuncia la Romeria a la Font Roja

La Romeria a la Font Roja ja té el seu cartell anunciador. Va ser descobert ahir tard, en el tradicional acte que congrega a fidels i autoritats a les portes de l’Ajuntament, on lluirà l’obra fins al pròxim 15 de setembre. Enguany el cartell ha sigut realitzat per la pintora establida a Alfafara Luisa Fuster, qui ahir assistia visiblement emocionada al moment en què era revelat el seu treball, entre els sons de la música tradicional de La Cordeta.

Fuster explicava que l’obra ha suposat un “repte professional”, alhora que destaca del cartell que ha volgut representar una verge “pròxima” i “senzilla”, aprofundint en un estil intimista i amb referències modernistes, va indicar, volent abastar el context patrimonial i cultural de la ciutat d’Alcoi.

El descobriment del cartell és, com de costum, l’acte que dóna inici als dies grans de la festivitat que Alcoi dedica a la seua Patrona, i que com déiem, tindrà el seu moment culminant en la Romeria a la Font Roja del pròxim 15 de setembre. Però abans, un altre dels actes clàssics de les setmanes prèvies a la gran cita és el que tindrà lloc demà diumenge.

Es tracta del tradicional concurs de dibuix infantil, que torna demà a l’Àgora (Plaza Ramón y Cajal, 1) a partir de les 11’30 hores. Recordar que tots els participants rebran un obsequi.

Foto interior: L’autora, al costat de l’alcalde, membres de l’Archicofradía de la Verge dels Lliris i la regidora de Festes.

Advertisements

Send this to a friend