El nou Alcodiam il·lusiona a Vilanova

El Alcodiam ha començat il·lusionant la nova etapa amb Lorenzo Pastor com a entrenador. Els blaugrana es van desplaçar fins a Catalunya per a disputar els seus dos primers amistosos de pretemporada aprofitant la celebració del torneig presentació del CP Vilanova, equip que com els alcoians aquesta campanya militarà en OK Plata.

Malgrat portar només una setmana de preparació amb sessions dirigides fonamentalment a carregar piles en l’aspecte físic, el Alcodiam va saldar tots dos compromisos amb victòria, el divendres derrotant 3-4 al Setmenat de Primera Catalana i el diumenge guanyant per idèntic marcador al Vilanova.

Va ser en el partit del divendres, contra el Setmenat, on els jugadors de la pedrera van gaudir de major protagonisme. Van tindre minuts Iker Jover, Nico Seguí, Javi Verdú i el porter Marc Castañer. El Alcodiam no va donar opció al Setmenat en el primer temps. La primera part va acabar amb el resultat de 0-3. En la segona meitat, amb els canvis i el cansament, el Alcodiam va perdre el control i es va igualar el joc. Després de posar-se el Alcodiam 1-4, el Setmenat va reaccionar i va arribar a posar-se 3-4, finalitzant l’amistós amb aqueix marcador. Gonzalo Pérez va demostrar que manté el seu olfacte golejador intacte i va fer un hat trick. Ferran Formatjé també va anotar en aquesta trobada.

Quedava el partit del diumenge enfront del Vilanova, enquadrat en el grup nord de OK Plata. Com en l’amistós del divendres, el Alcodiam va arribar a posar-se 0-3 en el marcador amb els gols de Gonzalo Perez, Agustín Domínguez i Marc Grau.

Abans del descans, el Vilanova va aconseguir reduir diferències i els pitjors minuts del Alcodiam van arribar amb l’arrencada de la segona meitat, en la qual els locals van anotar altres dos gols, igualant a tres. Els blaugranes van aconseguir refer-se i poc després del final, Gonzalo Pérez, de penal, va fer el 3-4 definitiu. En aquest partit sol Iker Jover va ser convocat dels canterans.