Guanyar considera necessari reforçar l’educació pública a Alcoi

Guanyar ha tret a relluir la part negativa que consideren que té l’anunci de l’adequació de una aula de 2 anys en el CEIP Horta Major, que és la “pèrdua d’una unitat de 3 anys en aquest mateix centre”.

La plataforma municipalista considera aquest fet “un fracàs de la política educativa del govern municipal”. Guanyar considera que és necessari que a Alcoi s’aposte per l’educació pública.

D’altra banda, aquesta plataforma explica que en la comissió informativa del mes de juliol se li va sol·licitar al regidor d’Educació, Alberto Belda, les xifres de matrícula de tots els centres educatius de la ciutat, al que Belda va respondre que “no els tenia encara, però que en uns dies ens les facilitaria”. Guanyar denúncia que encara no tenen aqueixes dades i esperen que haja sigut “un oblit i no la intenció d’amagar informació”.

L’edil de Guanyar, Pablo González, assenyala que “volem un Alcoi amb la seua població ben formada però sobretot ben cohesionada. Per a això es requereix una escola pública de qualitat però també solguda”.

Foto: Exteriors del col·legi Horta Major | Google Maps

Advertisements

Send this to a friend