Cocentaina condiciona els depòsits municipals de l’aigua potable

L’Ajuntament de Cocentaina ha dut a terme en les últimes setmanes una sèrie d’obres per a millorar l’estat dels depòsits d’aigua potable que proveeixen al municipi. Les actuacions, segons ha informat el Consistori contestà, donen continuïtat als treballs que ja es van realitzar en aquesta matèria durant la passada legislatura i han afectat en aquesta ocasió als depòsits situats en la zona del Altet, la urbanització de Gormaig i els paratges de Santa Bàrbara, Sant Cristóbal i La Serreta.

El projecte, tal com detallen des de l’àrea d’Obres i Serveis del mateix Ajuntament, ha consistit en la adequació de l’entorn per a facilitar l’accés als mateixos igual que s’han realitzat una sèrie de pendents a l’interior per a facilitar les tasques de neteja i drenatge.

A més s’han col·locat nous dispositius de control que seran de gran utilitat per a saber la situació dels nivells dels depòsits i evitar problemes de proveïment en cas de possibles fugides “aquesta automatització ens servirà per a conéixer si l’aigua ha baixat i fins i tot per a obtindre dades de la mateixa en els diferents mesuraments que es realitzen”; afirma l’edil d’Obres i Serveis; Mariona Carbonell.

Les citades obres, tal com va detallar l’Ajuntament de Cocentaina l’any passat 2018, han tingut un cost d’aproximadament 70.000 euros igual que per a executar-les s’ha comptat amb el suport econòmic de la Diputació Provincial d’Alacant a través de la convocatòria d’ajudes per al cicle hídric.

Foto: Les obres en els depòsits s’han realitzat en els últims mesos | G.P.

Send this to a friend