Batoi i Els Clots culminen les seues celebracions amb magnificència

ecuestre-flamenco_web_web.jpg

Punt i final a les festes de Batoi i Els Clots. Després d’una setmana repleta d’activitats, tots dos barris van tancar aquest cap de setmana les seues tradicionals celebracions que es viuen en les acaballes del mes d’agost i l’alba de setembre.

Els veïns de Batoi van pal·liar la calor del dissabte amb una jornada de portes obertes en la piscina. Al seu costat, en la pista, es disputava el tradicional torneig de futbol sala. Les actuacions boges, el torneig de calitx i de vedats i actuacions de música i dansa van completar l’agenda.

ecuestre-flamenco_web_web.jpg

La fusió del ball amb el cavall i la música va ser el principal fil conductor de l’espectacle que va tindre lloc l’el dissabte, a partir de les 19 hores, a l’esplanada inicial de la Via Verda. Els assistents van poder apreciar les diferents coreografies que es van mostrar extretes del domatge clàssic i vaquer i d’altres treballs de l’equitació tradicional.

El diumenge es va obrir amb una ràdio gimkana organitzada per Charly Alpha. Al migdia va arribar el moment per a un dels actes més tradicionals i emotius de les festes de Batoi: l’homenatge als majors del barri. Catalina, amb 91 anys, va rebre l’afectuós homenatge dels seus veïns i de les autoritats municipals. Les festes de Batoi van acabar amb el concurs de paelles.

clots_juegos_web_web.jpg

Idèntic colofó van tindre les festes de Els Clots. La missa al carrer de l’Associació i el concurs de paelles van posar el fermall d’or a unes festes que van viure els seus actes centrals durant la vesprada del dissabte. Xicotets i majors van gaudir del concurs de disfresses i el posterior cercaviles pel barri, acompanyat pel ritme d’una batucada. Després de reposar forces amb el berenar i el sopar de sobaquillo, uns jocs inflables i una discomóvil van tancar els actes.

Advertisements

Send this to a friend