L’Alcoyano negocia per Juli

Una prima línia separava en la vesprada d’ahir a Juli de ser o no nou jugador blanc-i-blau. L’Alcoyano va estar negociant durant tot el dia la seua incorporació a la plantilla de Vicente Parras. Les dues parts es van asseure a parlar per primera vegada des que el Deportivo anunciara el seu desig de posar la guinda al capítol de fitxatges amb la seua incorporació.

L’Alcoià volia esperar fins que el futbolista signara l’any de rescissió que li quedava per complir en l’Hèrcules. L’acord es va produir el divendres i totes dues parts van quedar a parlar ahir dilluns. El jugador, als seus 38 anys, no té intenció de moure a la seua família de la nostra ciutat, on va fixar definitivament el seu lloc de residència després de fitxar fa dues temporades per l’Hèrcules, i la seua prioritat era quedar-se a la província.

Les dues opcions que manejava eren les del milionari projecte de l’Intercity i l’Alcoyano. Malgrat que econòmicament la proposta de l’equip de Sant Joan era superior, l’oferta de l’Alcoià no estava molt lluny, per la qual cosa les postures en la vesprada d’ahir estaven bastant pròximes.

GATO FORMA PART DEL PLA B

En qualsevol cas, de guanyar l’Intercity la carrera per fer-se amb els serveis de Juli, l’Alcoyano té previst no encreuar-se de braços i activar un pla B, que passa per Gato. La possibilitat de recuperar a l’exblanc-i-blau és una opció que agrada molt en el club i també en l’afició. El de Benidorm està sense equip i al juliol passat va formar part de la selecció de jugadors de l’AFE.

DE LERMA RESCINDE

L’Alcoyano va fer oficial ahir l’acord amb De Lerma per a rescindir l’any de contracte que els unia a totes dues parts. El jugador extremeny es va mantindre ferm fins al final en el seu desig de seguir com a blanc-i-blau malgrat que Vicente Parras li havia comunicat que el seu perfil com a jugador no s’ajustava a les característiques que volia per al lloc de migcampista.

Foto: Una imatge curiosa, De Lerma en primer pla i Juli per darrere. Arxiu

Send this to a friend