El millor torneig de petanca de la història

Malgrat comptar amb unes instal·lacions úniques i que diversos dels millors jugadors locals estan enrolats en clubs de la província, la petanca local mai havia fet el pas d’organitzar un gran torneig que reunira la ‘crème’ d’aquest esport en la Comunitat, que juntament amb Catalunya són dues de les potències d’una disciplina en la qual Espanya està entre les cinc millors nacions del món. Aqueixa barrera ha aconseguit trencar-la el Boles Alcoi, la nova junta dels quals directiva s’ha llançat a organitzar un torneig que reunirà no solament algunes de les figures del nostre entorn, sinó que han confirmat la seua presència diversos components de la Selecció Espanyola i fins i tot tot un campió mundial, el belga d’origen espanyol André Lozano.

Serà aquest dissabte. El torneig porta la denominació d’Open de Petanca i reunirà 48 tripletas arribades des de diferents punts de la geografia nacional. L’incentiu dels 3.000 euros de premis en metàl·lic –900 euros per al campió, 450 per al subcampió i 370 per al guanyador de la consolació– va fer que en menys de 48 hores es tancara la inscripció i es creara una llista d’espera.

El torneig arrancarà el dissabte 7 a les 9 del matí en les instal·lacions de petanca del parc del Romeral. Durant el matí se celebraran les diferents eliminatòries per a havent dinat començar a disputar-se el quadre final. Es jugarà pel sistema suís internacional a quatre partides de 13 punts o 50 minuts.

Foto: Álvaro Muñoz, considerat el millor jugador local, és un dels participants en l’Open.

Send this to a friend