Quico Fenollar segueix al capdavant de la Mancomunitat del Xarpolar

L’actual alcalde d’Alcoleja, Quico Fenollar, continuarà sent el President de la Mancomunitat del Xarpolar després que fóra elegit per a tal càrrec en la sessió constitutiva d’aquest organisme que va tindre lloc el passat 12 d’agost. La mateixa, que es va celebrar dos mesos després de les Eleccions Municipals tal com marca la legislació, va servir per a definir l’estructura que tindrà l’ens de cara als pròxims quatre anys.

Fenollar va comptar amb el suport dels municipis els Ajuntaments dels quals estan governats pel Partit Socialista al mateix temps que va rebre suports d’aquelles poblacions el Govern Local De les quals està en mans de Compromís i de partits polítics independents.

D’aquesta forma el President va eixir triat per majoria absoluta reconeixent així la important activitat que va dur a terme al capdavant del Xaporlar durant la passada legislatura “han sigut uns anys complicats perquè ens trobem una difícil situació econòmica que hem aconseguit revertir amb una bona gestió dels recursos de què disposem. Així mateix, com a objectius, em marque continuar en aquesta línia així com continuar millorant els serveis que oferim en matèria de serveis socials, personal, reciclatge o la recollida del fem i els residus de les poblacions que integren aquesta Mancomunitat”, assevera.

Foto: Quico Fenollar és l’actual alcalde d’Alcoleja.

Send this to a friend