Un desig anomenat Juli

El debut de lliga a Benigànim va posar de manifest dues coses, que De Lerma no compte per a Vicente Parras (va estar en la graderia) i que l’equip necessita un altre davanter, bé un 9 o un migpunta que es moga bé entre línies.

A Vicente Parras no li va quedar una altra el diumenge que posar tota la seua artilleria en l’onze inicial. Les tres substitucions que va fer van ser marcadament defensives. Un central, Raúl González, va ser el primer canvi en el minut 58; sis després, Diakité, un migcampista defensiu va entrar per Acevedo, i a sis del final, un altre central, Camús, va ocupar el lloc de Fran Machado.

El Deportivo va trobar a faltar en la segona part aqueix futbolista d’atac que amb les piles carregades exercira d’agitador per a un Benigànim al qual la segona part se li va fer bastant llarga.

Un jugador que el diumenge no estava en la banqueta per a donar descans a Óscar Díaz o Pau Franch. Aqueixa funció la poden complir actualment Ruba o Acevedo, però tots dos van demostrar davant el Benigànim que el seu vertader lloc està ocupant els costats del 4-2-3-1 que va emprar com a dibuix tàctic Vicente Parras en l’estrena de lliga.

L’Alcoyano té un desig i es diu Juli. L’alcoià s’ha quedat sense fitxa en l’Hèrcules. No compte per a *Planagumà i sembla que té els dies comptats en el Rico Pérez. Tot depén que totes dues parts arriben a un acord econòmic per a rescindir el contracte que els uneix.

TRIDENT DE LUXE

En aqueix cas, l’Alcoyano vol estar ací i estar ben col·locat perquè siga la primera elecció. En el club estan disposats a fer un esforç perquè acabara fitxant. José Luis González, director esportiu blanc-i-blau, reconeix que seria la guinda al pastís. Els primers contactes s’han produït però l’Alcoyano el que vol és que primer rescindisca amb l’Hèrcules. És clar que el fitxatge de Juli seria tot un encert tant esportiva com socialment.

Malgrat els seus 38 anys recentment complits, és un jugador al qual encara li queda bastant entenimentada i podria formar amb Óscar Díaz i Pau Franch un trident de luxe per a la Tercera Divisió. A més, socialment és un un futbolista amb molta d’estirada que podria arrossegar a aqueixos indecisos que encara no s’han tret el carnet de socis.

La seua arribada comportaria haver d’alleugerir de despeses l’actual plantilla. El triat és De Lerma. El club porta diverses setmanes tractant de rescindir l’any de contracte que li queda com a blanc-i-blau.

L’extremeny es manté ferm i el seu desig és seguir malgrat saber que no entra en els plans de Vicente Parras. Si la postura de De Lerma no canvia, al Deportivo no li quedarà una altra que rascar-se la butxaca i pagar íntegrament l’any de contracte que tenia signat com a blanc-i-blau.

Send this to a friend