Cocentaina ya trabaja en el nuevo contrato de basura y limpieza viaria

L’Ajuntament de Cocentaina ja treballa en l’elaboració del nou plec de condicions que regirà el servei de la recollida del fem i de la neteja viària per als pròxims anys. Des del govern municipal, segons han destacat en reiterades ocasions, s’ha marcat com a principal objectiu que el mateix siga una realitat en aquesta legislatura, atés que l’actual contracte que exerceix l’empresa FCC es troba en fase de prorrogació.

La primera edil, Mireia Estepa, assegura que per a la redacció del citat plec de condicions es compta amb les aportacions de tots els grups polítics representats en la corporació municipal de la vila comtal, al mateix temps que detalla que també s’escoltaran les demandes que facen els veïns. “Estem parlant d’un dels contractes més importants del municipi, tant per la quantia econòmica que suposa, com pels serveis que s’atenen a través d’aquest. El procés té la seua complexitat ja que s’han de reflectir moltíssims aspectes perquè tinguem una neteja viària i una recollida del fem eficaç, eficient i respectuosa amb el Medi Ambient”, afirma.

Assenyalar que en les passades Festes de Moros i Cristians es van provar amb èxit les maquinàries de les quals disposa Alcoi, després d’entrar en vigor el nou contracte de neteja i recollida del fem de la ciutat del Serpis, amb la finalitat de netejar els carrers contestans i comprovar com funcionen aquests vehicles de cara estudiar opcions que podrien contemplar-se en el plec de condicions contestà.

Foto: Noves màquines d’Alcoi que van prestar servei a Cocentaina.

Send this to a friend