Posada de llarg de l’Alcoyano amb derrota enfront del Castelló en el Ciutat d’Alcoi

_dsc1277.jpg

El CD Alcoyano es va presentar en la vesprada del dissabte davant la seua afició en la quae va ser la posada de llarg de la remodelada plantilla que conforma el nou Deportivo de Tercera Divisió. Els futbolistes que estaran als ordres de Vicente Parras en la present campanya van participar en aquest tradicional acte que dóna inici a la temporada 2019/2020 i en el qual va destacar l’absència de De Lerma.

De la mateixa manera, els blanc-i-blaus van disputar en El Collao el ja clàssic Trofeu Ciutat d’Alcoi, que en la seua XLI edició tanca una pretemporada que s’ha caracteritzat per la regularitat del nou equip, amb l’única tatxa de la derrota en La Llometa enfront del Muro CF.

Mentrestant, el trofeu disputat anit davant el CD Castellón es va saldar amb derrota per als de Parras, que no obstant això van donar bona imatge en la seua estrena davant els de Segona B. El gol de penal de Jony Ñíguez no va ser suficient per a emportar-se el XLI Trofeu Ciutat d’Alcoi, i el resultat final va ser de 1-2.

_dsc1277.jpg

Send this to a friend