Xixona compta els dies per a endinsar-se en les seues festes de Moros i Cristians

Els mesos de juliol i agost estan sent molt intensos a Xixona gràcies als nombrosos actes i esdeveniments organitzats amb motiu de les festes de Moros i Cristians, que se celebraran en la localitat la setmana vinent, ja que del 24 al 26 d’aquest mes, el municipi torroner i gelater per excel·lència viurà els seus dies grans.

Abans d’això, i des del dissabte 20 de juliol, els actes festers previs s’han anat esdevenint per a anar obrint boca a tots els seus habitants. L’alçament de capitans, el pregó fester, la presentació de ‘El Programa de Festes’ al costat de moltes altres activitats culturals i d’oci que s’han programat durant tot l’estiu. De totes elles són responsables l’Ajuntament de Xixona i la Federació de Sant Bartomeu i Sant Sebastià.

Xiquets i no tan xiquets han comptat durant aquests mesos amb una àmplia oferta cultural, amb especial presència del teatre i la música a l’aire lliure.

A més, abans que donen inici les festes de Moros i Cristians les activitats continuen amb l’essència tradicional pura i amb gran recalcament a potenciar les propostes per als més xicotets.

*Consulta tota la informació i el programa d’actes en l’edició impresa de El Nostre Ciutat del dissabte 17 d’agost.

Send this to a friend